Mental veiledning

Mental veiledning for musikere

Føler du at dine hindre er primært på det mentale?

Blir du nervøs for å spille konserter eller sliter du med motivasjon og inspirasjon i øvingen?

Da kan en time med en av Musicians’ Health and Movement Institute sine mentale veiledere være tingen. Alle veilederne er Timanilærere og musikere i tillegg til å ha tatt kurs innen forskjellige typer coaching. Metodene som veilederne tilbyr er effektive og baserer seg på hele mennesket som kroppen, hjernen og tankene.

Her finner du mer om veilederne

Bilde Lotta nært

Lotta Karlsson er en Timani Master Teacher som bor i Oslo, klassisk pianist og singer songwriter. Lotta har lang erfaring med å hjelpe musikere og bruker blant annet teknikkene Mind Detox og Brainspotting. Hun er også meditasjonslærer. Hun gir veiledningstimer både på Skype og i Oslo.

KONTAKT: lottapiano@gmail.com

Bilde Björg

Björg Brjansdottir er Timani Master Teacher som bor i Reykjavik og København og turnerer med Björk i tillegg til å spille i orkestre. Hun er også meditasjonslærer og som mental veileder bruker hun Brainspotting og Mind Detox.
Tilbyr veiledningstimer hovedsakelig i Reykjavik, København og online.

KONTAKT: bjorgbrjans@gmail.com

Picture Elin Marie Christensen Timani musicians body

Elin Marie Christensen, er Timani Master Teacher som bor i Oslo. Hun er fiolinist og driver Musicians’ First Aid. Hun er også utdannet meditasjonslærer. Elin har lang og bred erfaring med å hjelpe musikere i alle aldre og nivåer. Hun bruker teknikker fra blant annet Mind Detox og Brainspotting. Elin gir timer i Oslo og online.

KONTAKT: elin_christensen@hotmail.com

Siv Øyunn Kjenstad, er Timani Master Teacher coach som bor i Oslo og København. Hun er trommeslager og artist og turnerer med Efterklang og Bugge Wesseltoft’s New Conception of jazz, i tillegg til sitt soloprosjekt Øyunn. Siv tilbyr Mind Detox og Brainspotting i Oslo og København.

KONTAKT: oyunn@me.com

Bilde Steinar

Steinar Børmer, kontrabassist i Oslo-filharmonien, og Timani Master Teacher, MovNat-instruktør, meditasjonslærer og mental veileder tilbyr timer i både Brainspotting og Mind Detox i Oslo og online.

KONTAKT: steinar@timani.no

Bilde Tina

Tina Margareta Nilssen, pianist og leder av Musicians’ Health and Movement Institute, tilbyr Mind Detox og Brainspotting i Oslo og online. Tina er også utdannet meditasjonslærer og har flere kurs og opplæring innen massasjeterapi, traumebehandling og psykomotorisk behandling.

WEBSIDE: www.tinanilssen.no

KONTAKT: tina@timani.no

I tillegg kan du kontakte Timani Master Teachers og erfarne coacher:  Miriam Hlavaty (www.thelisteningexperience.com) og  Henrik Vanvik-Hovstein. Du finner dem på ”Finn en lærer”-siden.

Hva er?

Mind Detox

Grunnlegger og skaper av Mind Detox, Sandy Newbigging, forteller

Brainspotting

Grunnlegger og skaper av Brainspotting, David Grand, forteller

Avspenning og meditasjon

Har du savnet en praksis av dyp avspenning?

Opplever du at følelsen av indre fred er vanskelig tilgjengelig i hverdagen som musiker?

Eller er du nysgjerrig på hva som kan skje når du lukker øynene og får et verktøy for å «gå innover»?

Ved Timaniakademiet anbefaler vi at musikere har en praksis av meditasjon da dette fungerer utviklende for hjernen, skaper mindre stress og kan hjelpe til å være mer tilstede i livet ditt og på scenen. Det er viktig å finne en meditasjonsform som DU føler deg vel med. Det finnes mange former for meditasjon, og Mindfullness er også veldig utbredt. Det viktigste med en meditasjonspraksis er at det skal føles meningsfylt for deg å praktisere den, og at du føler deg vel med den praksisen du har.