Mental veiledning

Mental veiledning for musikere

Føler du at dine hindre er primært på det mentale?

Blir du nervøs for å spille konserter eller sliter du med motivasjon og inspirasjon i øvingen?

Da kan en time med en av Timanis mentale veiledere være tingen. Alle veilederne er Timanilærere og musikere i tillegg til å ha tatt kurs innen forskjellige typer veiledning. Metodene som veilederne tilbyr er effektive og baserer seg på hele mennesket som kroppen, hjernen og tankene.

Her finner du mer om veilederne

Bilde Lotta nært

Lotta Karlsson bor i Oslo, klassisk pianist som studerer for tiden ved Barratt Due Musikkinstitutt, er Timanilærer og mental veileder med Mind Detox og Brainspotting Phase 2 utdanning. meditasjonslærer. Hun gir veiledningstimer både på Skype og i Oslo.

KONTAKT: lottapiano@gmail.com

Bilde Björg

Björg Brjansdottir bor i Oslo, fløytestudent ved NMH, Timanilærer, meditasjonslærer og mental veileder med Brainspotting Phase 2 og Mind Detox.
Tilbyr veiledningstimer hovedsakelig i Oslo og München.

KONTAKT: bjorgbrjans@gmail.com

Picture Elin Marie Christensen Timani musicians body

Elin Marie Christensen, bor i Oslo/Trondheim, fiolinist, Timanilærer Level 3, og Timani Master Teacher, meditasjonslærer og mental veileder med Mind Detox og Brainspotting (Phase 2/Master Class). Tilbyr veiledningstimer hovedsakelig i Oslo, Trondheim og Tromsø.

KONTAKT: elin_christensen@hotmail.com

Siv Øyunn Kjenstad, bor i Oslo, jazztrommis, Timanilærer Level 3, meditasjonslærer og mental veileder med Mind Detox og Brainspotting Phase 3 utdanning.
Tilbyr veiledningstimer hovedsakelig i Oslo.

KONTAKT: oyunn@me.com

Bilde Steinar

Steinar Børmer, kontrabassist i Oslo-filharmonien, Timanilærer med Level 3, Timani Master Teacher, MovNat-instruktør, meditasjonslærer og mental veileder tilbyr timer i både Brainspotting (Phase 3) og Mind Detox i Oslo.

KONTAKT: steinar@timani.no

Bilde Tina

Tina Margareta Nilssen, pianist og leder av Timaniakademiet tilbyr Mind Detox og Brainspotting (Phase 3/Master Class) i Oslo (hovedsakelig for Timani-studenter). Tina er også utdannet meditasjonslærer og har flere kurs og opplæring innen traumebehandling og psykomotorisk behandling.

WEBSIDE: www.tinanilssen.no

KONTAKT: tina@timani.no

I tillegg er følgende studenter i praksisperiode med Mind Detox Method: Miriam Hlavaty, Magnus Dorholt Kjeldal, Marte Aune og Henrik Vanvik-Hovstein. Du finner dem på ”Finn en lærer”-siden.

Hva er?

Mind Detox

Grunnlegger og skaper av Mind Detox, Sandy Newbigging, forteller

Brainspotting

Grunnlegger og skaper av Brainspotting, David Grand, forteller

Avspenning og meditasjon

Har du savnet en praksis av dyp avspenning?

Opplever du at følelsen av indre fred er vanskelig tilgjengelig i hverdagen som musiker?

Eller er du nysgjerrig på hva som kan skje når du lukker øynene og får et verktøy for å «gå innover»?

Ved Timaniakademiet anbefaler vi at man har en praksis av meditasjon da dette fungerer utviklende for hjernen, skaper mindre stress og kan hjelpe til å være mer tilstede i livet ditt og på scenen. Det er viktig å finne en meditasjonsform som DU føler deg vel med. Det finnes mange former for meditasjon på markedet, og Mindfullness er også veldig utbredt. Det viktigste med en meditasjonspraksis er at det skal føles meningsfylt for deg å praktisere den, og at du føler deg vel med den praksisen du har.

Vil du ha inspirasjon om Timani rett i innboksen din? Meld deg på nyhetsbrevet vårt nå, og få nyttige tips, intervjuer og info fra oss!

Takk

Vil du ha inspirasjon om Timani rett i innboksen din? Meld deg på nyhetsbrevet vårt nå, og få nyttige tips, intervjuer og info fra oss!

Takk

Vil du ha inspirasjon om Timani rett i innboksen din? Meld deg på nyhetsbrevet vårt nå, og få nyttige tips, intervjuer og info fra oss!

Takk