Fysisk behandling

Kinetic Control

Vi tilbyr Kinetic Control fra The Movement Solution for de utfordrende tilfellene. Kinetic Control er en videreutdanning for fysioterapeuter, muskelterapeuter og massasjeterapeuter. Den tar for seg diagnostikk for å avdekke bevegelsesmangler hos klientens kropp. Behandlingsformen er basert på nyeste forskning innen kropp, og er skapt av to verdensledende forskere på området.

Du kan bestille en Kinetic Control time fra sertifisert Kinetic Control terapeut Tina Margareta Nilssen på tina@timani.no.

Fysioterapi

Einar Fagerheim i Stavanger/Sandnes (einar.fagerheim@gmail.com)

Massasje

Vi kan anbefale massører og 1 massasjeterapeut  (Oslo).

Massør Elin Marie Christensen: elin@timani.no

Massør Maren Nygård: maren.n@gmail.com

Massasjeterapeut Bjørnar Theigmann som holder til i Oslo og som jobber som massasjeterapeut og med Structural Integration på heltid. Han har stor erfaring med musikere. Ta kontakt direkte på mobil 41020505.

Kranio-sakralterapi

Kranio-Sakral-Terapeut Augustine Rikkeliva Nygaard er også Timanilærer. Hun gir hovedsaklig timer i Trondheim, Oslo og Inderøy. Kranio-Sakral-Terapi (KST) er en gren av legetradisjonen osteopati. Terapeuten utfører svært lette manipulasjoner av knokler, membraner og bindevev, hovedsakelig innenfor Kranio-Sakral-systemet.

Ta kontakt og les mer om terapeuten her.