Fysisk behandling

Kinetic Control

Vi tilbyr Kinetic Control fra The Movement Solution for de utfordrende tilfellene. Kinetic Control er en videreutdanning som tas av ulike kroppsterapeuter som f.eks. fysioterapeuter, muskelterapeuter og massasjeterapeuter. Den tar for seg diagnostikk for å avdekke bevegelsesmangler hos klientens kropp. Behandlingsformen er basert på nyeste forskning innen kropp, og er skapt av to verdensledende forskere på området.

Du kan bestille en Kinetic Control time fra sertifisert Kinetic Control terapeut Tina Margareta Nilssen på tina@timani.no.

Du kan lese mer om Kinetic Control på deres hjemmesider her.

Fysioterapi

Det er 2 personer som har gått Timanisertifiseringen som også er fysioterapeuter:

Einar Fagerheim i Stavanger/Sandnes (einar.fagerheim@gmail.com), og Fiona Jamieson i Stockholm (fionajamieson92@me.com).

Ta kontakt på post@timani.no for mer informasjon.

Massasjeterapi

Vi har flere massører og 1 massasjeterapeut i teamet vårt (Oslo/København).

Elin Marie Christensen: elin@timani.no

Maren Nygård: maren.n@gmail.com

Ta kontakt på post@timani.no for mer informasjon.

Vi formidler også gladelig Bjørnar Theigmann som holder til i Oslo og som jobber som massasjeterapeut og med Structural Integration på heltid! Han har stor erfaring med musikere og er også godt informert om alt som foregår i Timani. Ta kontakt direkte på mobil 41020505.

Kranio-sakralterapi

Vi har Kranio-Sakral-Terapeut Augustine Rikkeliva Nygaard blant våre lærere. Hun gir hovedsaklig timer i Trondheim, Oslo og Inderøy. Kranio-Sakral-Terapi (KST) er en gren av legetradisjonen osteopati. Terapeuten utfører svært lette manipulasjoner av knokler, membraner og bindevev, hovedsakelig innenfor Kranio-Sakral-systemet.

Ta kontakt og les mer om terapeuten her.