Timani Workshop for everyone (healthy back course)

PLACE:

Ulefoss

TEACHER:

Magnus Dorholt Kjeldal

WORKSHOP OUTLINE IN NORWEGIAN

  • Har du ryggplager, belastningsskader eller smerter?
  • Vil du ha mer overskudd i hverdagen og på trening?
  • Vil du føle deg mer "hjemme" og tilfreds i din egen kropp?På denne Workshopen vil du få relevant anatomisk kunnskap om hvordan kroppen fungerer og øvelser som hjelper til å bruke kroppen mer optimalt i hverdagen.På grunn av vår moderne hverdag med mye sitting, bruker vi kroppen mer ensidig enn før. Siden kroppen tilpasser seg det vi gjør mest, begynner vi å "stivne"; noen muskler blir kortere og svakere, mens andre blir passive eller lite fleksible. Dette går utover den nyanserte måten vi kan bruke kroppen på og vi mister evnen til å koordinere musklene på en sunn måte. Denne mangelen på koordinasjon og raffinement fører til at vi mister flere av bevegelsesmulighetene vi hadde før og gjør at vi er mer utsatt for skader, slitasje og smerter.Heldigvis er dette enkelt å gjøre noe med! Ved å "vekke opp" igjen kroppen og dens muligheter kan vi gi oss selv tilbake fleksibiliteten, overskuddet og bevegelsespotensialet vi har i oss. Ved å lære ny kunnskap, forståelse og erfaringer kan vi begynne å jobbe MED kroppen i stedet for MOT den. Dette fører til en lettere hverdag hvor daglige gjøremål heller styrker kroppen enn å bryte den ned. Timani er en unik metode som gjennom enkle øvelser og undervisning i relevant anatomi forbedrer koordinasjonen og bevegelsesmønstrene. Dette gir grunnlag for en større kroppsbevissthet og kan bidra til å minske plager, forhindre skader og slitasje.

    Bli med på å lære konkrete verktøy som gir en sunnere, mer optimal kroppsbruk, en følelse av frihet i egen kropp og glede over at den fungerer.

    Timani:

    Timani ble i utgangspunktet utviklet for musikere, en yrkesgruppe som har et stort behov for koordinasjon, presisjon og at kroppen fungerer optimalt, og som også er veldig plaget av belastningsskader og slitasjeproblemer som følge av en statisk arbeidsposisjon. Timani er allikevel overførbart til alle mennesker som ønsker å forbedre sin koordinasjon.

PRICE:

Kr 600,- incl. The Timani Manual

TIME:

19-22

REGISTRATION AND INFORMATION:

magnus.kjeldal@gmail.com