Workshop i Pust og Støtte for musikere – del 2

Workshop i Pust og Støtte for musikere - del 2

6. Januar, 2020

Tid: KL 15. – 18.

KURSHOLDERE: Lene Myhre Strand

Fysio Fix, Bergen

Kurset er oppfølging og videreføring av "Workshop i Pust og Støtte".

Vi repeterer alle øvelser fra første kurs og sjekker at øvelsene blir utført riktig. Dette er svært viktig fordi det er umulig å huske alt dere lærte, og det er viktig å utføre øvelsene riktig. Det er fort gjort at man husker "sånn ca" eller har misforstått noe, og dette vil vi gjerne luke ut.

Det blir mulig å stille spørsmål dere evt har fått siden første kurs, og etter at dere begynte med øvelsene. Det er bra å spørre i en gruppe, da andre kanskje har lurt på det samme. Om spørsmålene utløser andre øvelser, så gjør vi det.
Hver deltaker får også SPILLE (ca 1 min repertoar er nok), vi analyserer og gir personlig tilbakemelding, gjør en relevant øvelse og overfører til instrumentet. Da kan dere også lære av hverandre. Tilbakemeldingen er tilpasset dine behov/utfordringer/problemstillinger, altså hva vi mener du kan gjøre for å oppnå det du ønsker (f. eks fri klang, mer luft, større kontroll osv). Dette er en helt sentral del av Timani undervisning, og sammen med kunnskapen dere allerede har fått, vil dette virkelig kunne utgjøre en stor forskjell for deg og ditt spill.

PÅMELDING via messenger til en av kursholderne.

Pris:

Early bird med påmelding innen 30/12-19: 500 kr (400 kr studenter).

Etter dette koster det 600 kr (500 kr studenter).

Kurset varer i 2,5 til 3 timer.
Ta med instrument.
Nærmeste parkering er Klostergarasjen.

Facebook Event Link: https://www.facebook.com/events/550894832410156/