TIMANI WORKSHOP

Timani workshop 13. oktober 2018

Alt som skjer i instrumentet ditt må først skje i kroppen. På denne workshopen lærer du enkle øvelser og anatomi som kan gi deg konkrete verktøy for å spille mer uanstrengt på lag med kroppen.

Sted: Bergen

Ønsker du å:

• Å ha mer tillit til egen kropp som musiker?
• Kjenne mer trygghet som utøver og lærer?
• Få kunnskap om hva som foregår under huden når du spiller?
• Å ikke føle at det er «litt tilfeldig» eller «avhengig av å ha en god dag» når noe fungerer musikalsk eller teknisk men få en anatomisk forståelse av hvorfor dette skjer/ikke skjer?.
• Se på kroppen som en alliert i utøvelsen av musikk?
• Tilegne deg verktøy for bedre å kunne realisere din musikalske intensjon og møte de karrieremessige utfordringene som måtte komme gjennom et langt liv som musiker?

Da ønsker vi deg velkommen til å prøve Timani!

Lørdag:

Innføring i Timani - hvordan bruke kroppen optimalt under sang og spill. Teori, relevant anatomi og grunnleggende praktiske øvelser som gir bedre utnyttelse av ditt musikalske potensiale, mer overskudd og spilleglede! Lær å kjenne «instrumentet» bak instrumentet ditt og hva som må til for å få det til å fungere på best mulig måte.

I denne workshopen jobber vi bl.a. med:

Skuldre og nakke – stabilitet og fri bevegelse. Anatomi, teori og praktiske øvelser – hvilke muskler trenger å slappe av, og hvilke muskler trenger å jobbe for at du skal kunne spille og synge avslappet med den klangen du ønsker?

Sitting – balanse, stabilitet og flyt. Fysiske, mentale og musikalske konsekvenser av forskjellige måter å sitte og stå på. Hvordan sitting kan brukes til å frigjøre pusten og gi bedre og mer detaljert arm-og fingerbruk.

Å spille fra kjernen. Hvordan bruk av dype muskler og organer kan påvirke musikalske parametre, samt vår fysiske og mentale tilstand, under sang og spill.

I denne workshopen får du teori og fysiske øvelser for bevisst å endre, påvirke og styrke koordinasjonen i kroppen når du spiller og du får også prøve ut øvelser praktisk på instrumentet.

Hvis du tidligere har tatt et Timani innføringskurs er det mulig å bare delta på workshopen på lørdag.

Tid:

13. Okt Lørdag: 10 - 17

Pris:

workshop: 900,- (800,- stud.)

Påmeldig og info:

Augustine Rikkeliva Nygaard: post@kranio-sakral.no